16:44:24
Bakdag
Idag tyckte jag att det passade bra att baka. Jag brukar få såna ryck ibland och då bakar jag ofta flera olika sorter. För det mesta blir det matbröd helst lite nyttigare sorter.
På morgonen satte jag surdegsämne, det ska ju stå minst 1 dygn så av det ska jag baka Per Morbergs surdegsbaguetter senare till veckan.
Började med att baka Solrosbröd med fullkornsdinkel o solroskärnor, har aldrig gjort de förr men det är kul att prova nya recept.

Efter det blev det vanliga hederliga kanelbullar, gott att ha när vi börjar åka ut och till påsk.

Imorgon ska jag göra Dinkelbröd- typ frallor. Men då ska man sätta dinkelflingor i vatten el. mjölk över natten så det måste jag komma ihåg sen.
Idag kommer döttrarna med fam. på middag. Jag ska laga Porterstek - det blir så god sås av spadet som man kokar köttet i, till det blir det ugnsrostad potatis med morötter och tomater som värms med på slutet.
Vi hörs
På morgonen satte jag surdegsämne, det ska ju stå minst 1 dygn så av det ska jag baka Per Morbergs surdegsbaguetter senare till veckan.
Började med att baka Solrosbröd med fullkornsdinkel o solroskärnor, har aldrig gjort de förr men det är kul att prova nya recept.

Efter det blev det vanliga hederliga kanelbullar, gott att ha när vi börjar åka ut och till påsk.

Imorgon ska jag göra Dinkelbröd- typ frallor. Men då ska man sätta dinkelflingor i vatten el. mjölk över natten så det måste jag komma ihåg sen.
Idag kommer döttrarna med fam. på middag. Jag ska laga Porterstek - det blir så god sås av spadet som man kokar köttet i, till det blir det ugnsrostad potatis med morötter och tomater som värms med på slutet.
Vi hörs
Brödet, bullarna och portersteken med potatis och sås var alltihop väääldigt gott!
Tur att man har en sån duktig mamma i köket, en stor inspiration :)