19:34:51
1:a april
Tänk att det redan är april, har inte hängt med riktigt i våryran!!?? Men det är fler än jag som ännu inte fått några vårkänslor har jag hört. Den senaste veckan har dom börjat vakna till liv iallafall, så nästa helg finns det lite hopp att vi drar i väg med husbilen, och då ska (min önskan) det vara strålande sol och varmt så man kan ta en härlig tur på skidor. Jaja, önska kan man ju alltid.
Idag har jag jobbat sent, var inte hemma förrän vid 18-tiden, men jag har handlat på morgonen som tur är.
Idag har jag gjort paj, fick tips av Sanna att man kan köpa frysta färdiga pajskal, 4 portionspajskal som det bara är att fylla. Himla enkelt när tiden är knapp.
Det blev Smaskig grekpaj med champinjoner, purjo och röd o grön paprika som man fräser och lägger i pajskalet, på det hela tomater i burk som delas, ovanpå det pepparsalami och sist fetaost och äggstanning över det.
Supergott tyckte T-B, det blev bara 1 kvar så den fryser jag ner och så har man en färdig paj att bara värma.

Goda pajer i portionsstorlek
Vi hörs
Idag har jag jobbat sent, var inte hemma förrän vid 18-tiden, men jag har handlat på morgonen som tur är.
Idag har jag gjort paj, fick tips av Sanna att man kan köpa frysta färdiga pajskal, 4 portionspajskal som det bara är att fylla. Himla enkelt när tiden är knapp.
Det blev Smaskig grekpaj med champinjoner, purjo och röd o grön paprika som man fräser och lägger i pajskalet, på det hela tomater i burk som delas, ovanpå det pepparsalami och sist fetaost och äggstanning över det.
Supergott tyckte T-B, det blev bara 1 kvar så den fryser jag ner och så har man en färdig paj att bara värma.

Goda pajer i portionsstorlek
Vi hörs
Vad roligt att du provat pajskalen, dom är himla bra att ha när tiden är knapp precis som du skriver :)
Din fyllning lät jättegod, måste jag definitivt prova nån gång :) Har du haft några kryddor?